Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

07. 03. 2023. 12:25 >> 13:14

PROBLEMI ZA RADULOVIĆA

Šarkić propušta mečeve sa Bugarskom i Srbijom

Crnogorski golman, Matija Šarkić, koji je trebalo da bude prvi izbor selektora Radulovića u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo neće moći da pomogne nacionalnom timu zbog povrede.

Golman Stouka, povrijedio je mišić u subotu na utakmici sa Sanderlendom. Šarkić je zamijenjen na poluvremenu, a prve informacije govore da će pauzirati od osam do deset sedmica.

Šarkić je šest puta branio za Crnu Goru, a posljednji put je branio u novembru prošle godine u prijateljskom meču protiv Slovenije.

Na spisku selektora Radulovića nalaze se još dva golmana Milan Mijatović i Lazar Carević.

Kandidati da popune upražnjeno golmansko mejsto su Nikola Ivezić (20) iz belgijskog Lomela, kao i Danijel Petković koji je branio na posljednja dva meča Kišvarde.

Crna Gora će 24. marta gostovati Bugarskoj, a 27. marta dočekuje Srbiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније