Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

06. 02. 2023. 16:44 >> 16:39

NAKON TRI MJESECA BEZ POBJEDE

Marš dobio otkaz u Lidsu: Povratak Bijelse malo vjerovatan

Lids Junajted je uručio otkaz američkom treneru Džesiju Maršu, nakon nepune godine koliko ima da je preuzeo klub sa Eland Rouda.

Marš je stigao krajem februara prošle godine, kada je Marselo Bijelsa, argentinski mastermind koji je vratio Lids u elitu nakon 17 godina, dobio otkaz, nakon serije loših rezultata.

Amerikanac je uspio da sačuva premijerligaški status Lidsu, ali ove sezone klub opet koketira sa selidbom u Čempionšip, na 17. poziciji, istim brojem bodova kao Everton koji je 18., te svega tri boda više od Sautemptona koji se nalazi na 20. mjestu.

Utakmica koja je bila posljednja pod rukovodstvom Amerikanaca je bila poraz od Notingem Foresta, pa tako jorkširski klub nije slavio preko tri mjeseca u elitnom rangu engleskog fudbala.

Iako se nekim navijačima probudila nada da bi klub ponovo mogao de preuzme Bijelsa, taj scenario je trenutno teško zamisliv.

Lids igra prvu narednu utakmicu u srijedu veče protiv Mančester junajteda, u "derbiju ruža".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније