Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ Beta ]

29. 01. 2023. 14:55   >>  15:59

SERIJA A

Sasuolo ubjedljiv protiv Milana

Fudbaleri Sasuola pobijedili su na gostujućem terenu Milan sa 5:2, u utakmici 20. kola Serije A.

Milan je prvi postigao gol na San Siru, u šestom minutu kada je strijelac bio Olivije Žiru, ali je poslije upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.

Sasuolo je poveo golovima Greguara Defrela u 19. i Davidea Fratezija u 21. minutu, a kod oba pogotka asistirao je Domeniko Berardi. Milan je smanjio zaostatak u 24. minutu kada je strijelac bio Žiru, a šest minuta kasnije Berardi je postigao gol za Sasuolo.

Četvrti gol za gostujući tim postigao je Arman Lorijen u 47. minutu iz jedanaesterca, a zatim je u 55. minutu, opet poslije upotrebe VAR tehnologije zbog ofsajda poništen gol koji je postigao fudbaler Milana Ante Rebić.

Peti gol za Sasuolo postigao je Mateus Enrike u 79. minutu na novu asistenciju Berardija, a konačan rezultat postavio je Divok Origi pogotkom u 81. minutu. To je prva pobjeda Sasuola još od oktobra.

Milan je primio pet i više golova na San Siru u Seriji A prvi put od aprila 1997. godine, kada ga je Juventus pobedio sa 6:1.

Sasuolo je ostvario petu pobjedu u prvenstvu i 16. je na tabeli sa 20 bodova. Milan je pretrpio drugi uzastopni poraz, u posljednje četiri utakmice nema pobjedu i zauzima četvrto mjesto sa 38 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније