Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

04. 01. 2023. 23:16 >> 23:12

PROPUŠTA DERBI SA ATLETIKOM

Potvrđena suspenzija Levandovskom od tri prvenstvene utakmice

Fudbaler Barselone Robert Levandovski propustiće naredne tri prvenstvene utakmice, nakon što je Španski sportski sud danas potvrdio njegovu suspenziju.

Barselona će poštovati odluku o suspenziji, naveo je izvor kluba za Frans pres.

Poljski napadač će tako propustiti prvenstvene utakmice protiv Atletiko Madrida, Hetafea i Đirone.

On je suspendovan zbog crvenog kartona koji je dobio u utakmici protiv Osasune, 8. novembra, uoči pauze zbog Svjetskog prvenstva.

Na automatsku kaznu za crveni karton od jedne utakmice, Levandovskom su dodate još dvije, nakon što je neprikladno gestikulirao prema sudiji.

Barselona se žalila na tu odluku, a Levandovski je tokom razmatranja žalbe mogao da igra, što je i učinio u subotu protiv Espanjola.

Pošto suspenzija važi samo za prvenstvene utamice, Levandovski će moći da igra u Superkupu koji će od 11. do 15. januara biti organizovan u Saudijskoj Arabiji.

Poslije suspenzije od tri utakmice, Levandovski će se u prvenstvu vratiti na teren početkom februara za utakmicu protiv Betisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније