Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Anadolija ]

02. 01. 2023. 20:54 >> 20:50

CILj PLASMAN NA EP 2024.

Silvinjo novi selektor Albanije

Brazilski trener Silvio Mendes Kampos Žunior novi je selektor fudbalske reprezentacije Albanije.

U saopštenju Fudbalskog saveza Albanije navodi se da je Silvio Mendes Kampos Junior, javnosti poznat kao Silvinjo, za pomoćnike odabrao Argentinca Pabla Haviera Zabaletu Giroda i Brazilca Dorivala Guidonija Žuniora.

"Silvinjo će na ovom zadatku zamijeniti Italijana Eduarda Reju, koji je tri i po godine bio na čelu "crveno-crnih", ostvarivši ​​važne rezultate i značajno podmladivši tim novim perspektivnim elementima", navodi se u saopštenju.

Fudbalski savez Albanije je s novim stručnim štabom potpisao ugovor na 18 mjeseci, do kraja Evropskog prvenstva 2024.

"Sporazum u svojoj srži ima postizanje jedinog cilja koji Albanija ima u ovim kvalifikacijama, a to je plasman na Euro 2024", navodi se u saopštenju.

U svojoj igračkoj karijeri, Silvinjo je bio član Korintijansa, Arsenala, Selte Vigo, Barselone i Mančester Sitija gdje je završio karijeru. Takođe se ostvario i u ulozi trenera u nekoliko klubova.

Silvinjo i njegovi saradnici će 9. januara potpisati ugovor s Fudbalskim savezom Albanije, a potom će biti predstavljeni javnosti.

Novi trener će zamijeniti dosadašnjeg selektora Edurda

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније