Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

16. 12. 2022. 19:05   >>  19:03 1

NA ČELU SA DEJANOM SAVIĆEVIĆEM

FSCG se oprostio od Mihajlovića: Siniša, vječna ti slava i hvala

Siniša je bio veliki čovjek, otvorenog srca za sve ljude, što je po ko zna koji put pokazao 2014. godine kada je, kao trener Sampdorije, ugostio grupu crnogorskih trenera i omogućio im da tokom sedam dana prate rad njegovog stručnog štaba u slavnom italijanskom klubu, navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Crne Gore, povodom smrti Siniše Mihajlovića.

 Legendarnrni fudbaler preminuo je danas u 54. godini nakon duge borbe sa leukemijom.

"Uvijek izuzetno posvećen radu i obavezama, zahtijevajući maksimalnu disciplinu i predanost, davao je cijelog sebe baveći se trenerskim pozivom. Zahvalni smo našem Mihi na gostoprimstvu i nesebičnom dijeljenju ogromnog fudbalskog znanja sa našim trenerima tokom sedmodnevnog boravka u Đenovi. Fudbalski savez Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem, porodici Siniše Mihajlovića upućuje izraze iskrenog saučešća. Siniša, vječna ti slava i hvala", navodi se u saopštenju FSCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније