Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

24. 10. 2022. 19:40 >> 22:13

TRENER VILjAREALA NA PRAGU VILA PARKA

Aston Vila prišla Emeriju

Aston Vila je i dalje bez trenera, nakon što je otkaz dat Stivenu Džerardu.

Brojna imena su dovođenja sa ekipom iz Birmingema, pa se tako pominje Tomas Tuhel, bivši trener Čelsija, Mauricijo Poketinjo, bivši trener PSŽ-a, a posljednje ime u nizu je trener Viljareala Unai Emeri.

Njegova otkupna klauzula je šest milioona eura, a Vila je spremna da ponudi taj novac, prenosi fudbalski insajder Fabricio Romano.

U "Žutoj podmornici" se nadaju da će Emeri da odbije ponudu, baš kao što je uradio i prije godinu dana kada je stigla ponuda Njukasla.

Aston Vila je slavila i minulom kolu sa 4:0 protiv Brentforda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније