Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

03. 11. 2021. 14:24 >> 14:24

ZADOVOLJAN NA "MADRIGALU"

Španski mediji: Emeri će odbiti ponudu Njukasla

Trener fudbalera Viljareala Unaj Emeri odbiće ponudu Njukasla, prenijeli su danas španski mediji.

Britanski mediji su u utorak naveli da je Emeri na korak od preuzimanja Njukasla, koji traži trenera otkako je novi vlasnik, konzorcijum iz Abu Dabija, 20. oktobra otpustio Stiva Brusa.

Emeri je poslije sinoćnje pobjede protiv Jang Bojsa rekao da nije bilo zvanične ponude, da je zadovoljan u Viljarealu i koncentrisan na posao, ali da će, ukoliko stigne ponuda, razgovarati sa predsjednikom Fernandom Roćom.

Poslije te izjave činilo se da će Emeri napustiti Viljareal, ali španski mediji danas su prenijeli da je on imao pozitivan sastanak sa predsjednikom kluba i da je dobio podršku. On je, navodno, zainteresovan da završi projekat koji je započeo u Viljarealu.

Španski fudbalski ekspert Giljem Balag naveo je da Emeri nije ubijeđen u predloženi projekat Njukasla. Treneru se ne dopada to što trenutno u upravi kluba nema iskusnih ljudi koji su zaduženi za strategiju i odlučivanje.

Emerijev ugovor sa Viljarealom ističe za godinu i po dana.

On je prošle sezone osvojio Ligu Evropa sa Viljarealom, u koji je došao poslije otkaza u Arsenalu.

Emeri je za tri godine u Sevilji (2013-2016) osvojio tri uzastopna trofeja u Ligi Evropa, poslije čega je preuzeo Pari Sen Žermen, sa kojim je osvojio titulu i dva Kupa.

Viljareal je ove sezone ostvario dvije pobjede u 11 utakmica u Primeri i 13. je na tabeli.

Španska ekipa ima sedam bodova u Grupi F u Ligi šampiona, koliko ima i prvoplasirani Mančester junajted, Atalanta je treća sa pet bodova, a Jang Bojs ima tri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније