Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

03. 10. 2024. 14:22 >> 14:22
Čitaj mi:

Liga šampiona

Unai Emeri: Pobjeda je nakon svega konačna nagrada

"Kada odigramo ovako dobru utakmicu, onda bi se i poraz prihvatio daleko lakše", rekao je trener Aston Vile, Unai Emeri, koji su na domaćem terenu savladali Bajern 1:0 u 2. kola Lige šampiona.

Aston Vila je uspjela je da učini ono što mnogi samo mogu da sananju, da pobijedi Bajern iz Minhena u Ligi šampiona.

U 79. minutu spektakularan gol postigao je Džon Duran sa velike udaljenosti. Manuel Nojer nije mogao apsolutno ništa.

"Pobjeda je nakon svega konačna nagrada. Zasad dobro idemo prema našem cilju, a to je prolazak u drugi krug Lige šampiona. Imamo maksimalnih šest bodova, ali i puno posla ispred sebe“, dodao je španjski strateg.

Naime, uz Žozea Murinja sada je Emeri jedini aktivni trener koji je pobijedio Bajern sa tri kluba. Prije Aston Vile bacao je njemačkog giganta na koljena sa PSŽ-om i Viljarealom.

Zanimljivo je navesti kako je posljednji poraz u grupnoj fazi Lige šampiona Bajern upisao daleke 2017. godine od PSŽ-a. Parižane je tada vodio upravo Unai Emeri.

"Bilo je trenutaka u meču kada nam je bilo teško i trebalo je izdržati. U tome smo uspjeli, i to zajedničkim snagama. Izvukli smo se iz toga, a kao nagrada je došao pogodak vrijedan tri boda", zadovoljno je zaključio 52-godišnji Emeri koji je na poziciji trenera Aston Vile od 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније