Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 09. 2022. 23:11 >> 00:00

LIGA EVROPE

Remi Partizana i Nice u Humskoj

Fudbaleri Partizana i Nice odigrali su večeras na stadionu u Humskoj neriješeno 1:1, u utakmici drugog kola Grupe D Lige konferencija.

Već u drugom minutu do vođstva dolaze gosti, nakon što je do odbijene lopte u šesnaestercu došao Brajan.

Crno-bijeli do izjednačenja dolaze u 60. minutu. Gomeš je ostavio loptu Nathu, koji dodaje Dijabateu, a fudbaler iz Malija se preciznim udarcem iz kaznenog prostora upisuje u strijelce.

Partizan je u 70. minutu mogao i do vođstva, nakon odlične kontre koju je istrčao Dijabate. On je u šesnaestercu ostavio loptu Gomešu, koji šutira preko gola.

Pokušao je domaći tim da dođe do tri boda, ali do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata.

Keln je u drugom meču ove grupe na svom terenu savladao Slovacko sa 4:2.

Na tabeli Grupe D vodi Keln sa četiri boda, Nica i Partizan imaju po dva boda, dok Slovacko na posljednjem mjestu ima jedan bod.

U sljedećem kolu Partizan će gostovati Kelnu, a Nica igra na gostovanju protiv Slovackog. Mečevi trećeg kola Lige konferencija na programu su 6. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније