Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

06. 09. 2022. 11:19 >> 11:17

DOBRA SARADNJA SA ERNANDESOM

Dembele tvrdi da nije želio da ode iz Barselone

Fudbaler Barselone Usman Dembele rekao je da nijednog trenutka nije želio da napusti klub i dodao da ima dobru saradnju sa trenerom Ćavijem Ernandesom.

Spekulisalo se da je Dembele tražio da napustiti Kamp Nou, a pregovori o novom ugovoru dugo su trajali. Takođe, predsjednik Barselone Đoan Laporta naveo je tokom leta da je francuski fudbaler potpisao predugovor sa nekim klubom.

Dembele je, ipak, sredinom jula potpisao dvogodišnji ugovor sa Barselonom, uz smanjenje plate od 40 odsto.

"To se nije dogodilo (predugovor sa drugom klubom), samo sam pregovarao sa Barsom. Rekao sam mom menadžeru da samo hoću Barsu i na kraju smo svi bili zadovoljni", rekao je Dembele za Mundo Deportivo.

On je naveo i da je zadovoljan saradnjom sa trenerom Ćavijem.

"Otkako je Ćavi došao, doživio sam najbolje trenutke u Barsi. Za mene, ali i druge krilne igrače, njegov način igre nam odgovara. Odnos sa Ćavijem je veoma dobar, uvijek mi je govorio istinu, podržava me i srećan sam", rekao je Dembele.

Dembele je ove sezone standardan i bio je starter u sve četiri utakmice u Primeri, postigao je gol protiv Real Sosijedada, a imao je i četiri asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније