Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 08. 2022. 16:02   >>  15:59

NIŠTA OD PRELASKA U BARSELONU

Silva ostaje u Sitiju: Navijači ga dočekali aplauzima

Bernardo Silva je na svom Tviteru objavio u nedjelju zahvalnicu navijačima Mančester Sitija za njihovu ljubav i podršku, a objava je u trenutku izazvala pometnju.

Da li se jedan od ponajboljih fudbalera "Građana" oprostio od kluba i prelazi u Barselonu, ili je zahvalio na aplauzima sa kojima je dočekan kada je na utakmici protiv Bormuta ušao na teren.

 

Ipak kako javlja "Atletik" šanse da se portugalski vezni fudbaler preseli na "Kamp Nou" su sve manje i manje, pa je i sam Silva odlučio da se posveti svojoj budućnosti na "Etihadu".

Pep Gvardiola je rekao da ostaje pri tome da je cijena Silve 100 miliona eura, i ne želi da razmatra da je obori, što je Barseloni sa svim njenim finansijskim problemima gotovo nemoguće da ponudi.

Katalonski klub i dalje čeka da vidi šta će da se desi sa De Jongom, Depajem, Obamejangom, a prije trgovine čeka ih registrovanje Žil Kundea, koji i dalje čeka nivelaciju seleri kepa.

Navijači Sitija su sa druge strane pokazali razumijevanje za svog fudbalera, i dobio je podršku prilkom ulaska na terem.

Portugalac se već dvije godine pominje kao potencijalni fudbaler Barselone, a i sam fudbaler je izjavio da mu je dječački san bio da obuče dres katalonskog kluba.

"Bio sam otvoren i sa Pepom i sa čelnim ljudima kluba, da ako dođe ponuda da bi želio da pređem u Barselonu. Nikada mi nisu rekli ništa protiv toga, jer je politika Sitija da ako igrač želi da promjeni sredinu da ima odriješene ruke za to", kazao je on,

Međutim sada nakon svih ovih finansijskih nedaća Barselone, sve je izvjesnije da Silva ostaje u Sitiju, i kako kažu ljudi iz kluba, niko ne sumnja da će ponovo da bude jedan od bitnijih šrafova u Pepovoj mašineriji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније