Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 08. 2022. 16:44   >>  16:42

"NEMA KO DA POSTIŽE GOLOVE"

Nevil: Ako Ronaldo ode, Junajted bi mogao da završi u donjem dijelu tabele

Mančester junajted ima jedan od najgorih startova u svojoj skorijoj istoriji u Premijer ligi, a legenda kluba Geri Nevil smatra da bi situacija mogla da bude još i gora ako klub napusti Kristijano Ronaldo.

On smatra da bi u takvom scenaruo, Junajted mogao da završi sezonu u donjem dijelu tabele.

Cijeli prelazni rok je obilježio njegov potencijalni odlazak, uz to da njegov agent Žorž Mendeš ipak na kraju nije uspio da mu nađe odgovarajuću sredinu.

Čelsi, PSŽ, Atletiko Madrid, Barselona, Juventus, Real Madrid, Bajern Minhen, svi su redom odbijali takav scenario, i pored zagarantovane zarade koje nosi ime Portugalca.

Pojavio se i neimoneovani klub iz Saudijske Arabije koji je Ronaldu nudio 300 miliona eura za dvije sezone, ali je on odbio zbog želje da igra u Evropi, pretežno u klubu koji igra Ligu šampiona.

U tom "mraku" oko njegovog prelaska Junajted je prvo poražen kući od Brajtona sa 1:2, a onda ga je ekipa Brentforda bukvalno demolirala sa 4:0, i samo pukom srećom poraz nije bio ubjedljiviji.

Nevil kao fudbaler koji je cijlu svoju karijeru proveo u Junajtedu, a koji je danas fudbalski analitičar i novinar vjeruje da pored svega ovoga, odlazak njegovog bivšeg saigrača bi bilo samo još gora stvar za "Crvene đavole".

"Novi problem koji imaju jeste da, ako Ronaldo ode, neće imati ko postizati golove. Ako ne dovedu pojačanja ili pak dovedu loše igrače u slučaju Ronaldovog odlaska, završiće u donjem dijelu tabele. Takav je tim trenutno, igrači su demoralisani i razbijeni na komade. Situacija je loša, moraju se vratiti na početak", izjavio je Nevil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније