Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

05. 08. 2022. 14:06   >>  14:03

BELGIJSKI REPREZENTATIVAC

Everton konačno aktivan: Iz Lila stiže Onana za 36 miliona eura

Fudbalski klub Everton je konačno napravio potez u prelaznom periodu, pošto su po svemu sudeći završili dovođenje fudbalera Lila Amadu Onane.

Vijest je potvrdio i najbolji fudbalski insajder, Fabricio Romano, koji je kazao da su svi pregovori završeni i da se ozvaničenje posla očekuje svakog trenutka.

Onana je korpulentan fudbaler, visok 195 cm, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a bio je meta više ekipa iz Premijer lige, od kojih se posebno ističe Vest Hem.

Međutim "karamelice" su bile brže, poslali su 36 miliona eura ponudu Lilu uz dodatna četiri kroz razne bonuse, što je bilo dovoljno a dobiju prednost u odonsu ba ostale pratioce.

On je rođen 2001. godine u Dakaru (Senegal), a prve korake u juniorskoj karijeri je napravio u Belgiji gdje je igrao za Anderleht, Brisel i _Zulte Varegem, prije nego što prelazi u Hofenhajm sa kojima potpisuje prvi profesionalni ugovor.

Odatle je karijeru nastavio u HSV-u, odakle je prešao u Lil.

On je prošao sve mlađe selekcije Belgije, za čiji tim je i debitovao u maju 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније