Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V. ]

03. 07. 2022. 12:42 >> 12:40

FK "BREZNICA"

Mladi fudbaleri zaslužuju šansu i dobre uslove

Fudbal kao najpopularniji sport ima potencijal da bude više od fizičke aktivnosti, da djeci i mladima pruži mnoge prilike za rast i razvoj, da doprinese koheziji i napretku zajednice i da bude alat za izgradnju mostova prijateljstva, kazali su iz FK "Breznica". 

"Od samog osnivanja FK 'Breznica' veliku pažnju posvećuje upravo tom segmentu fudbala i ponosni smo što je UEFA fondacija za djecu ove godine prepoznala i podržala našu inicijativu regionalnog umrežavanja i realizacije zajedničkih aktivnosti. Jedna od tih aktivnosti je upravo završen 'Football3 festival', koji smo realizovali u okviru projekta 'Fudbal za društvenu koheziju i regionalnu saradnju', piše u saopštenju.

Na festivalu su učestvovali članovi fudbalskih klubova iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine kojima se ovom prilikom, kako se navodi, žele zahvaliti. 

"Posebno se zahvaljujemo Fubalskom klubu Respekt iz Sarajeva (BIH), FK Bambi iz Višegrada (BIH), FK Stakorina iz Čajniča (BIH), SFK Libero iz Goražda (BIH), FK Mikron iz Prijepolja (Srbija), FK 033 iz Priboja (Srbija), FK Brskovo iz Mojkovca (Crna Gora) i naravno naš klub i organizator", podvukli su iz FK Breznica. 

Pobijedio je, kako su rekli,  fudbal a najbolji u kategoriji dječaka bili su talentovani dječaci iz Priboja dok su djevojčice iz Goražda bile najbolje u svojoj kategoriji. Po jedan član iz svake ekipe je dobio na poklon fudbalsku loptu dok su za prva 3 mjesta dodijeljene i diplome. Svim učesnicima uručene su i zahvalnice za učešće.

"Prisutne dječake i djevojčice (njih 150) pozdravili su predsjednik FK Breznica Zoran Vuković, legenda jugoslovenskog fudbala i jedan od najboljih igrača opštine Pljevlja Dragan Aničic Loki i A reprezentativac Crne Gore u fudbalu, golman Milan Mijatović. Zahvaljujemo se na pomoći Centru za sport i rekreaciju opštine Pljevlja, gospodinu direktoru Batu Doderoviću na nesebičnoj pomoći u organizaciji ovog važnog događaja za naš klub i region uopšte", naglasili su iz FK Breznica. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније