Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

10. 06. 2022. 19:50 >> 19:48

AMERIČKA TURNEJA

El klasiko pod svjetilma Las Vegasa

Španski fudbalski klubovi Real Madrid i Barselona odigraće 23. jula u Las Vegasu prijateljski meč u okviru turneje po Sjedinjenim Američkim Državama.

Na turniru Soker Čempions Tur, koji će biti održan od 22. do 30. jula, učestvovaće još i Juventus iz Torina, kao i meksički timovi Amerika i Gvadalahara, saopštila je kompanija za organizaciju događaja AEG.

Meč Reala i Barselone biće drugi duel ova dva tima na tlu Amerike, nakon što su 30. jula 2017. u Majamiju odigrali prijateljski susret, pred više od 64.000 gledalaca.

"Nakon nekoliko godina pauze, ponovo imamo priliku da pozovemo ljubitelje fudbala u Americi da dođu i podrže svoje omiljene klubove", rekao je Tom Braun, potpresjednik AEG-a, u saopštenju za javnost.

Američka turneja se završava 30. jula, utakmicom u Los Anđelesu, između Real Madrida i Juventusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније