Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

30. 05. 2022. 18:11 >> 18:09

NAKON DEVET GODINA

Isko napušta Real Madrid

Španski fudbaler Isko saopštio je danas da napušta Real Madrid, klub kojem se pridružio 2013. godine i sa kojim je u subotu osvojio Ligu šampiona.

Isko po isteku ugovora 30. juna napušta Real sa kojim je osvojio 19 titula, uključujući tri trofeja šampiona Španije, Kup Španije i pet titula u Ligi šampiona.

"Kada sam bio u Malagi, znao sam da ću otići... Real Madrid je pokucao na moja vrata, a Realu niko ne bi trebalo da kaže ne, mada uvijek ima izuzetaka", napisao je 30-godišnji na svom Instagram profilu aludirajući na Kilijana Mbapea koji je odbio ponudu "kraljevskog" kluba.

Isko je naveo da je sve nakon što je Real osvojio desetu titulu prvaka Evrope 2014. godine - istorija.

"Devet godina kasnije, moje vrijeme u klubu koji mi je omogućio da ispunim dječačke snove se bliži kraju", napisao je Isko.

Isko u ovoj objavi nije otkrio nikakve naznake o svojoj budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније