Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

27. 05. 2022. 19:48 >> 23:34

BORBA ZA PEHAR LŠ

Klop: Spremni za finale; Anćeloti: Blizu smo velikog uspjeha

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je danas da su "veoma dobri izgledi" da Tijago i Fabinjo zaigraju u sjutrašnjem finalu Lige šampiona.

Liverpul će se sjutra sastati sa Real Madridom u finalu Lige šampiona.

"Za sada djeluje dobro, i veliki su izgledi da će Tijago i Fabinjo moći sjutra da zaigraju. Fabinjo je trenirao juče, a Tijago će danas odraditi trening", rekao je Klop na konferenciji nza novinare, a prenio Skaj Sport.

Klop je zabrinut u kom stanju će biti teren, pošto je nova trava tek juče postavljena.

"Ovaj teren je postavljen juče, i to nije dobra vijest. Ali isto je za oba tima. Lopta normalno odskače i to je dobro. Neko je mislio da je dobra ideja postaviti novu travu dva dana pred meč. Interesantno", rekao je Klop.

Klop je izjavio i da "šta god da radite morate steći iskustvo", i da je njegov tim "stekao iskustvo", i da rijetko "gubi u finalnim mečevima".

"Izgubio sam mnogo finala u životu, i puno naučio iz tih poraza. Momci su se razvili posljednjih godina. Svi smo povezani. U dobrom smo trenutku i spremni smo za finale", dodao je on.

Klop je rekao i da ga "ne opterećuju glasine" da napadač Liverpula Sadio Mane na kraju sezone napušta klub.

"Nije prvi put da se pojavljuju takve glasine. Mane je potpuno fokusiran na finale. On se nalazi u životnoj formi i uživanje je gledati ga na treninzima i utakmicama", izjavio je Klop.

Trener Liverpula je dodao i da "samopouzdanje Real Madrida izuzetno visoko" i da njegova ekipa "mora da bude na najvišem mogućem nivou" ukoliko želi da stigne do trofeja.

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti izjavio je danas da je Real imao "jako dobru sezonu", i da je njegov tim "blizu velikog uspjeha".

"Dolazak do finala je sam po sebi veliki uspjeh. Imamo dobru sezonu iza nas, a sjutrašnjom pobjedom bi stigli do velikog uspjeha", izjavio je Anćeloti na konferenciji za novinare, a prenio Skaj Sport.

Anćeloti je rekao i da je atmosfera u kampu njegove ekipe "veoma mirna" pred sjutrašnje finale.

"Stariji igrači pomažu mlađim. Imamo dobru atmosferu. Momci su puni uzbuđenja i samopouzdanja", rekao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak je izjavio da su finala "nešto o čemu sanjate", ali da se mečevi u finalu "ne mogu kontrolisati".

"U finalu može svašta da se desi. Moramo da budemo spremni na sve. Postoje stvari koje ne možete kontrolisati. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo, i finale dočekujemo u dobroj formi", dodao je on.

"Ovo je moje peto finale Lige šampiona. Znam da čudno zvuči, ali mislim da je moja ekipa najbolje odigrala u finalu koje sam izgubio. Mislim na meč kada sam sa klupe predvodio Milan, a pobijedio nas je baš Liverpul nakon penala", izjavio je Anćeloti.

Finale Lige šampiona na programu je sjutra od 21.00 u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније