Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V./Sport klub ]

15. 05. 2022. 15:03 >> 15:04

PRIJE ŠEST GODINA

Haland nuđen Evertonu za 70 hiljada ali ga nijesu htjeli

Erling Haland nedavno je potpisao petogodišnji ugovor sa Mančester Sitijem, koji će početi da odrađuje sledeće sezone. Međutim, prije par godina Norvežanin je mogao da završi u drugom engleskom klubu. Prije šest godina Haland je ponuđen Evertonu, ali taj posao je propao jer na "Gudison" parku nisu vjerovali da bi mogao da postane ozbiljan igrač. Mačester Siti je platio Borusiji Dortmund 70.000.000 eura za obeštećenje.

"Mogli smo da ga dovedemo za 70.000 eura. Ipak, posle analize poručeno je da nije za nas. Tada je bio isuviše mlad i visok, pa je zaključak bio da će još izrasti i smanjiti svoju efikasnost. Kao što vidite danas, to se, naravno nije dogodilo. Zapravo, postao je još moćniji, brži i bolji“, rekao je Brajan King, Evertonov skaut za Skandivaniju.

Everton je i posle toga nastavio da prati igre mladog napadača, ali većinski vlasnik kluba Farhad Moširi protivio se njegovoj kupovini.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније