Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 05. 2022. 15:36 >> 15:40

POLJAK LJUT NA UPRAVU

Levandovski dobio ponudu od Bajerna koja ga je približila Barseloni

Robert Levandovski je dobio ponudu od Bajern Minhena za produžetak ugovora ali je navodno nezadovoljan uslovima koje mu klub nudi.

Njemački "Sport" javlja da su u bavarskom klubu htjeli da osigruaju produžetak saradnje sa svojim najboljim igračem, ali su ponudom napravili kontra efekat.

Poljak koji je ove godine u 45 utakmica postigao 49 golova a do sada je 343 puta tresao mreže protivnika noseći dres najboljeg njemačkog kluba, je dobio u novoj ponudi produženje od samo jedne godine postojećeg ugovora (koji ističe na kraju iduće sezone), i ne podrazumijeva povećanje plate.

Obije stavke su navodno naljutile Levandovskog, pa je sada sve izvjesnije da će od iduće sezone promjeniti sredinu.

"U ovom trenutku on je uvjereniji no ikad prije da je stiglo vrijeme rastanka od Bundeslige i spreman je da se upustiti u posljednju avanturu u elitnom fudbalu. Tu, jasno, Barselona stupa na scenu", navode u sportu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније