Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 05. 2022. 21:51   >>  21:53

POTVRDIO GVARDIOLA

Loše vijesti za Siti: Bez Stonsa, Volkera i Dijasa do kraja sezone

Odbrambeni fudbaleri Mančester sitija Ruben Dijas, Kajl Voker i Džon Stons završili su sezonu zbog povreda.

Kako je večeras rekao trener Sitija Pep Gvardiola, trojica defanzivaca propustiće posljednje tri utakmice u Premijer ligi u kojima se ekipa bori za titulu.

"Ruben, Kajl i Džon su završili sezonu", rekao je Gvardiola.

Dijas je izašao iz igre na poluvremenu današnje utakmice protiv Njukasla (5:0) zbog problema sa mišićem. Njega je zamijenio Fernandinjo, koji na kraju sezone napušta klub.

Voker je u srijedu u drugom poluvremenu revanš utakmice polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida morao da napusti teren zbog novih problema sa skočnim zglobom.

Stons je propustio posljednje dvije utakmice zbog problema sa tetivom i neće se vraćati do kraja sezone.

Siti je danas pobjedom protiv Njukasla stekao tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpul. Tri kola prije kraja Siti ima 86 bodova, a Liverpul 83.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније