Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

03. 05. 2022. 18:16 >> 18:20

NAJAVA BRITANSKIH MEDIJA

Ten Hag zadržava samo osam fudbalera u Junajtedu?

Navijači Mančester junajteda ne mogu da dočekaju početak trenerskih dana na Old Trafordu, holandskog stručnjaka Erika Ten Haga. Ako je suditi po ovoj sezoni, trenera Ajaksa očekuju pune ruke posla, a prema pisanju nekih medija samo osmorica fudbalera zadovoljavaju njegove kriterijume.

I dok brojni nagađaju koji fudbaleri su u pitanju, jedan koji je siguran je golman David De Hea.

Navodno i Hari Megvajer, iako je često bio na meti kritika ove sezone je siguran dogodine kao strarni štoper, ali sa druge strane bi Rafael Varan trebalo da se preseli na klupu jer Ten Hag namjerava da dovede još jednog štopera.

Bek Aron Van Bisaka je na "tankom ledu", a isto važi i za Markusa Rašforda koji će morati da dokaže da mu je mjesto u "crvenim đavolima".

Pogba, Mata, Lingard, Kavani, Matić su sigurni odlasci iz kluba, jer tim fudbalerima ističe ugovor na kraju sezone.

Interesantna je i situacija i oko Kristijana Ronalda, koji ako ostane bi mogao prvi put da propusti Ligu šampiona.

I dok njemački stručnjak koji je trenutno neka vrsta v.d. trenera, a naredne dvije godine će biti glavni savjetnik, Ralf Rangnik najavljuje da bi Portugalac trebao da ostane, sve češće se može čuti da će Ronaldo ipak da napusti klub.

U prilog tome ide i najava da Junajted traži dva, ili čak tri fudbalera koji će igrati u napadu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније