Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ B.B. ]

26. 10. 2021. 13:30   >>  13:31

SKAJ PIŠE

Solskjer bi trebalo da ostane trener Junajteda

Trener fudbalera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer trebalo bi da ostane na klupi tog kluba uprkos ubjedljivom porazu od Liverpula u nedjelju, prenio je danas Skaj.

Prema navodima Skaja u klubu nema naznaka da je Solskjerova pozicija ugrožena, uprkos slabim rezultatima, nakon što je klub u posljednja četiri meča u Premijer ligi osvojio samo jedan bod.

Junajted je u nedjelju poražen na svom terenu od Liverpula sa 0:5, u meču devetog kola Premijer lige, i sada zauzima sedmo mjesto sa 14 bodova.

U narednom kolu Junajted gostuje Totenhemu, dok u 11. kolu Premijer lige dočekuju gradskog rivala, ekipu Mančester sitija.

Prethodno su u ponedjeljak italijanski mediji prenijeli da je Junajted zainteresovan da umjesto Norvežanina na klupu dovede bivšeg trenera Juventusa, Čelsija i Intera Antonija Kontea.

Prema Skaju do zvaničnog razgovora između Junajteda i Kontea nije došlo.

Mančester Junajted naredni meč igra 30. oktobra protiv Totenhema.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније