Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

21. 11. 2021. 13:11 >> 17:29

NAKON PET PORAZA

Junajted smijenio Solskjera

Fudbalski klub Mančester junajted otpustio je danas Ole Gunara Solskjera sa mjesta trenera, nakon što je klub upisao pet poraza u posljednjih sedam utakmica Premijer lige.

"Ole će uvijek biti legenda Mančester junajteda i sa žalejnjem smo donijeli ovako tešku odluku", navodi se u saopštenju kluba.

Norveški stručnjak je Junajted vodio od decembra 2018. godine, a sa klubom je prošle sezone igrao finale Lige Evropa protiv Viljareala.

Solšer je prethodno kao fudbaler nastupao za Junajted od 1996. do 2007. godine.

Privremena zamjena na klupi biće takođe bivši igrač Junajteda Majkl Kerik, koji će prvi meč imati na gostovanju Viljarealu, u petom kolu grupne faze Lige šampiona.

Junajted je u proteklom periodu između ostalog poražen od Liverpula (0:5), Mančester sitija (0:2), a u subotu su na gostovanju poraženi od Votforda (1:4).

Klub iz Mančestera zauzima sedmo mjesto u Premijer ligi sa 17 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније