Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ M.L.B. ]

16. 09. 2021. 10:40   >>  10:41

KLOP

Prelijepo fudbalsko veče na Enfildu

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je bilo prelijepo fudbalsko veče na Enfildu i da je zadovoljan pobjedom protiv Milana u Ligi šampiona, prenio je Skaj.

Liverpul je na svom terenu pobedio Milan sa 3:2, u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

Liverpul je vodio sa 1:0 i promašio penala da bi zatim primio dva brza gola do kraj poluvremena. U nastavku meča "crveni" su uspeli da postignu dva gola, preokrenu rezultat i trijumfuju.

"Prelepo fudbalsko veče na Enfildu. Počeli smo jako dobro utakmicu, ali nas je pred kraj poluvremena stigla kazna zbog opuštanja. Zanijela nas je sopstvena dobra igra i postali smo malo nedisciplinovani", izjavio je Klop.

Klop je istakao da je sve vrijeme vjerovao u pobjedu.

"Vjerovao sam da možemo da se vratimo i pobijedimo u drugom poluvremenu. Postigli smo divne golove i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili", rekao je on.

Za Liverpul je bilo važno da zabilježi pobjedu na startu u jednoj od najtežih grupa u kojoj se još nalaze Porto i Atletiko Madrid.

"Protivnik kog smo dobili iz najslabijeg šešira je Milan. Znamo koliko je ovo teška grupa. Zato je bilo bitno slaviti. Neće ovaj trijumf ništa riješiti, ali je jako važno što smo odmah uzeli tri boda", izjavio je Klop.

U narednom kolu, Liverpul će gostovati Portu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније