Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 07. 2021. 09:51 >> 09:54

ZAVRŠNICA KOPA AMERIKE

Argentina ubjedljiva, Kolumbija izbacila Urugvaj na penale

Argentina je dobila ekipu Ekvadora 3:0 u četvrtini finala Kopa Amerike, dok je u polufinalu i Kolumbija koja je dobila Urugvaj na penale.

Argentina u meču sa Ekvadorom nije imala veći posed lopte, ali je imala mnogo veći broj prilika. Jednu je Mesi propustio u prvom poluvremenu kada je izašao jedan na jedan sa golmanom ali je pogodio stativu, piše Sport klub.

U 40. minutu su Ekvadorci napravili jednu grešku pred svojim kaznenim prostorom pa je to ostavilo priliku Leu Mesiju da pasom nađe samog Rodriga De Paula koji je donio vođstvo Argentincima.

U 84. minutu se desila slična situacija, a opet je bio asitent slobodni igrač Leo Mesi da bi strijelac bio Lautaro Martines. Mesi je u nadonkadi postavio konačan rezultat 3:0 i to udarcem sa penala.

Nije bilo iznenađenje da Urugvaj i Kolumbija igraju bez golova. Jedinu pravu šansu je imao Luis Murijel za Kolumbiju kada je šutirao pored gola, a tom šutu je prethodila odbrana Fernanda Muslere koji je zaustavio udarac Dvana Sapate.

U penal seriji je Kolumbija pogodila sva četri penala koja je izvela, a strijelci su bili Sapata, Sančes, Mina i Borha. Za Urugvajce su pogodili Edinson Kavani u prvoj i Luis Suares u trećoj seriji dok su neprecizni bili Himenes i Vina čiji je promašaj u četvrtoj seriji poslao Kolumbijce dalje, piše Sport klub.

U polufinalu igraju Argentina i Kolumbija, a još od ranije su prošli Brazil i Peru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније