Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 10. 2020. 12:45 >> 12:45

Čelnici njemačkog Saveza pod sumnjom za utaju poreza

Pripadnici njemačkog tužilaštva, poreske službe i policije pretražili su kancelarije Njemačkog fudbalskog saveza (DFB) kao i kuće nekoliko sadašnjih i bivših zvaničnika DFB zbog sumnje u utaju poreza.

U saopštenju tužilaštva iz Franfkurta, šestorica bivših i aktuelnih zvaničnika DFB sumnjiče se da su namjerno prijavljivali lažne podatke o prihodu od reklamiranja na fudbalskim stadionima tokom nekih mečeva 2014. i 2015. godine, kao prihod od upravljanja imovinom.

Sumnja se da su utajili porez u vrijednosti od 4,7 miliona eura, navodi Rojters, prenosi Tanjug.

Tužilaštvo nije navelo imena osumnjičenih.

Njemački mediji prenose da su pretražene lokacije u Hesenu, Bavaskoj, Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, Donjoj Saksoniji i Rajnland-Falcu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније