Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 09. 2020. 18:15   >>  18:15

PRODUŽIO UGOVOR

Bijelsa: Ostajem u Lidsu i naredne sezone

Trener Lidsa Marselo Bijelsa potvrdio je danas da će ostati u tom fudbalskom klubu i naredne sezone.

Bijelsi je ugovor istekao na kraju prošle sezone, u kojoj je Lids osvojio titulu u Čempionšipu i plasirao se u Premijer ligu. Argentinski trener je u junu 2018. godine potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost nastavka saradnje na još godinu dana.

"Sve je dogovoreno i definitivno ću ostati ovdje i naredne sezone", rekao je 65-godišnji trener, prenio je BBBC.

Kada je prije dvije godine došao u Lids, Bijelsa je rekao da je bilo nemoguće odbiti tu ponudu i da je oduvijek imao ambiciju da radi u Engleskoj.

U prvoj Bijelsinoj sezoni u klubu, Lids nije uspio da uđe u Premijer ligu, nakon što je izgubio od Derbija u polufinalu plej-ofa Čempionšipa, a prošlu sezonu je bio prvi u ligi sa 10 bodova više od drugoplasiranog Ves Bromvič Albiona.

Bijelsa je dodao da će Lids pokušati da igra na isti način kao prošle sezone, ali da je teško reći kako će se igrači prilagoditi Premijer ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније