Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 06. 2020. 12:00   >>  11:57

MODRIĆ

"Želim da karijeru završim u Realu"

Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić rekao je danas da je siguran da na visokom nivou može da igra još dvije godine i istakao da bi volio da karijeru završi u Real Madridu.

"Siguran sam da na visokom nivou mogu da igram još dvije godine, nakon toga ćemo vidjeti. Volio bih da završim karijeru u Real Madridu, ali to će takođe zavisiti i od kluba. Naravno da ću pohađati kurs za trenera", rekao je Modrić za Gazeta delo Sport, prenosi Hina.

Modrić je sa 34 godine najstariji u svlačionici Real Madrida, a ugovor mu ističe za godinu dana.

On je poručio da će nastaviti da igra za Hrvatsku koju idućeg ljeta očekuje Evropsko prvenstvo.

"Za nas je reprezentacija više od fudbala. Kao igraču, i treneru, bila bi mi čast biti tamo", rekao je.

Mediji su prošle godine nagađali o njegovom mogućem odlasku u Milan kada je direktor tog kluba bio Zvonimir Boban, nekadašnji kapiten hrvatske reprezentacije, ali Real i sam Boban govorili su da nema ničega u toj priči.

"Boban mi je bio idol kada sam bio dječak, imao sam crveno-crni dres. Zamišljao sam da sam igrač Milana, ali na kraju je moj put bio drugačiji. A kada dođeš u Real Madrid ne razmišljaš o odlasku u druge klubove. Da mi nije dobro išlo u Madridu, dobro bih razmotrio italijansku ligu. Ali, iskreno, meni je uvijek prioritet bio samo Real Madrid", rekao je Modrić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније