Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

L.V.

07. 07. 2024. 14:35 >> 14:35

"NAŠ SAN SE NASTAVLJA"

Pedri: Ostajem uz momke, hvala Krosu na lijepim rječima, ovo je fudbal takve stvari se dešavaju

Vezista španske reprezentacije i Barselone, Pedri, završio je svoj nastup na EURU nakon što je morao u četvrtfinalu protiv Njemačke da napusti teren već u osmom minutu morao da napusti teren zbog povrede.

Na njega je dva puta do tada jako uklizao Toni Kros, i nakon pregleda ustanovljeno je da je turnir za sjajnog fudbalera završen.

On je danas saopštio da ostaje uz svoe saigrače iz reprezentacije do kraja turnira.

"Ostajme ovdje, jer se naš san nastavlja. Najteži momenat za mene je prošaom, a to je da se pomirim da neću moći do kraja turnira da igram, ali ostajem da bodrim moje saigrale", kazao je Pedri.

Dodao je i da će biti spreman za sezonu u Barseloni.

"Takva ja priroda povrede, biću brzo u punoj snazi za Barselonu. Ali sada sam ovdje, da navijam za Španiju. Mi smo jedna velika porodica".

Španski fudbaler je rekao i da mu se javio sam Kros.

"Hvala puno Toniju na poruci. Nisam ljut naravno, ovo je fudbal i takve stvari se dešavaju. Njegova karijera i njegovi uspjesi ostaju vječno upisani u istoriji fudbala", kazao je Pedr.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније