Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

06. 07. 2024. 15:16 >> 15:17

PRED JUBILEJ SAUTGEJTA

Kejn: Da se odužimo selektoru

Reprezentacija Engleske igraće od 18 sati sa Švajcarskom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Za selektora Engleske Gareta Sautgejta, ovo će biti 100. meč na klupi reprezentacije.

Hari Kejn, napadač Engleske, svjestan je da Englezi nisu igrali sjajno od početka turnira i da su zbog toga trpjeli kritike.

"Znam da će selektor nekada biti kritikovan i izvući deblji kraj. Ipak, mi smo na terenu, a ne on, od nas zavisi da li ćemo napraviti razliku u vitalnim momentima", kaže Kejn.

Golgeter Bajerna smatra da igrači moraju da se potrude da uveličaju jubilej selektora.

"Dao nam je zaista mnogo, jedan je od najuspješnijih menadžera u istoriji Engleske. Moramo da izađemo na teren i odužimo mu se. Nevjerovatno je dostignuće tih 100 mečeva. Znam da sve što on želi je pobjeda, tako da se nadam daa ćemo mu dati najbolji poklon", poručio je Kejn.

Meč u Diseldorfu možete pratiti na TVCG2 i na našem Portalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније