Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

24. 06. 2024. 23:28 >> 23:29
Čitaj mi:

nakon remija

Modrić: Fudbal je okrutna igra, ne vjerujem u teoriju da možemo dalje

Malo je nedostajalo da Luka Modrić još jednom bude junak reprezentacije Hrvatske, da tako ne bude potrudio se Matija Zakanji golom u 98. minutu za remi sa Italijom 1:1. Modrić je doveo Hrvatsku u vođstvo u 55. minutu sa bijele tačke. Nakon meča istakao je da je fudbal okrutna igra.

"Ne znam šta da vam kažem, fudbal je nekada okrutan i to se danas pokazalo. Nismo zaslužili ovaj gol, ne znam gdje je sudija našao osam minuta da produži. Ako treba da padneš, onda to mora da bude na ovaj način na koji smo mi izgubili danas. " kazao je Modrić.

Imala je Hrvatska ogromnu podršku u Lajpcigu.

"Znali smo da su navijači uvijek uz nas i kad gubimo i kad dobijamo, žao mi je što nismo uspjeli da dođemo do pobjede i da odemo u taj drugi krug. Ostaje ta teorija, ali nama se nikad ništa nije poklopilo." dodao je Modrić.

Upitan je Modrić i da li je ovaj poraz i kraj njegove reprezentativne karijere - odogvorio je da o tome nije vrijeme da se priča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније