Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

Б.Б.

07. 06. 2023. 22:46 >> 22:46

NA RADIJU CG ČETVRTKOM OD 23H

Gošća podkasta "Koracima mladih" pedijatrica Dragana Peković

Gošća u novoj emisiji podkasta "Koracima mladih" je pedijatrica Dragana Peković.

Još kao gimnazijalka maštala je da završi Medicinski fakultet. Vjerovala je da će je mogućnost da pomaže drugim ljudima činiti srećnom, što se kasnije i obistinilo.

Saznanje da ste nekom riješili zdravstveni problem ili spasili život motiv je mnogim ljekarima da opstanu u svojoj profesiji uprkos teškim uslovima rada sa kojima se često susreću.

Peković je i majka troje djece, pa za Radio i Televiziju Crne Gore otkriva kako je izgledalo živjeti na relaciji Beograd – Podgorica, dok je završavala specijalizaciju i da li joj je teško padala česta odvojenost od djece.

Heroji u bijelim mantilima zaista postoje, a Peković je jedna od njih.

Urednica i voditeljka emisije je Ivana Vlaović, a podkast možete pratiti na Radiju Crne Gore i Portalu RTCG svakog četvrtka od 23h i na Drugom programu Televizije Crne Gore srijedom od 21:15h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се