Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

[ Portal RTCG ]

28. 09. 2023. 18:09 >> 18:16

PODKAST

Likovni umjetnik Mišo Joskić gost u "Koracima mladih"

Eksperimentisati, slobodno pristupati novim stilovima, a ujedno i uljepšavati prostor oko sebe neke su od stavki koje navode sve više likovnih umjetnika da se oprobaju u street art-u. A zbog čega se novi gost podkasta, Mišo Joskić, odlučio za tu vrstu umjetnosti i oslikavanje murala otkriva u razgovoru.

Kako je izgledalo studirati na Cetinju, koje su prednosti ulične umjetnosti, kao i kako se rodila ljubav prema umjetnosti otkrio je Joskić.

Urednica i voditeljka emisije je Ivana Vlaović.

Podkast možete pratiti na Radiju Crne Gore i Portalu RTCG svakog četvrtka od 23 sata i na Drugom programu Televizije Crne Gore utorkom od 22 sata. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се