Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zdravlje

Klix [ I. P. ]

17. 12. 2021. 07:24 >> 07:25
1

AKO STE LIJENI

Savjeti koji vas podstiču da vježbate

Vježbanje ima brojne prednosti, kako za tijelo, tako i za um, no čak i ako ste od onih koji su potpuno posvećeni vježbanju i svakodnevnim treninzima, ponekad se zna desiti da jednostavno nemate volje.


Oni koji svakodnevno odgađaju treninge znaju kako je jednostavno naći izgovor, no možda je upravo ovo znak da je krajnje vrijeme da se pokrenete.

Stvorite rutinu u teretani

Umjesto vježbanja kući pokušajte stvoriti rutinu odlascima u teretanu. Onima koji nemaju običaj posjećivati teretanu, vježbanje će biti posebno zanimljivo. A da ne spominjemo da, kada se nakanite, spremite i dođete pred teretanu, nećete pomisliti da odustanete.

Kraći, ali intenzivniji trening

Ovo ne važi za one koji su tek krenuli sa vježbanjem, no ako ste upali u kolotečinu svakodnevnih obaveza i nemate vremena za duge treninge, onda probajte vrijeme koje imate maksimalno iskoristiti. Ponekad je manje - više, a i za manje vremena može se obaviti kvalitetan trening, pogotovo ako budete istrajni do kraja.

Nagradite se

Odredite sebi nagradu kojom ćete se počastiti nakon uspješno obavljenog treninga. Nagradite sebe kupovinom, izlaskom ili omiljenim filmom. Kada znate da iza napornog truda slijedi nagrada, sve će biti lakše, pa čak i vježbati.

Napravite komparaciju

Slikajte tijelo tokom vaše fitnes avanture. Nakon nekog vremena iznenadićete se rezultatima koje ste postigli, a veće su šanse i da ćete nastaviti sa vježbanjem. Vrlo je bitno da se ne zavaravate i budete realni - rezultate ne možete očekivati odmah na samom početku.

Nađite svoju inspiraciju

Društvene mreže pune su fitnes profila i trenera koji dijele savjete i motivacione poruke. Iskoristite neke od njih za lično dobro. Možda nađete i nekoga čiji će vas izgled inspirisati da budete istrajni u vježbanju. Na kraju ćete mu biti zahvalni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније