Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

11. 10. 2024. 14:14 >> 14:14

ČUVENI AMERIČKI REDITELJ

Martin Skorseze - Ne razmišljam o penziji

Američki reditelj Martin Skorseze negirao je glasine da se povlači iz svijeta pokretnih slika.

 

Svestrani umjetnik koji se kao reditelj potpisao u filmovima “Taksista”, “Njujork, Njujork”, “Razjareni bik”, “Dobri momci”, “Dvostruka igra”, “Ubistva pod cvjetnim mjesecom”…, komentarisao je prekid rada na dva projekta, biografskim filmovima o Isusu Hristu i Frenku Sinatri rekavši da nema namjeru da napusti posao kojim se bavi duže od šest decenija.

“Neću se oprostiti od kinematografije. Predstoji mi rad na još mnogo filmova i nadam se da će mi Bog dati snagu da ih snimim”, izjavio je reditelj tokom boravka na Filmskom festivalu u Torinu.

Tačni razlozi za otkazivanje Skorsezeovih projekata nisu precizirani. Reditelj sada radi na dokumentarnom projektu o potonulim brodovima na Siciliji. Skorsezeov posljednji igrani film “Ubistva pod cvjetnim mjesecom” objavljen je 2023. godine, prikupio je 157 miliona dolara i bio je nominovan za deset Oskara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније