Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

30. 09. 2024. 12:12 >> 12:12
Čitaj mi:

PREKRETNICA FILMSKE KARIJERE

Mišel Fajfer o snimanju filma „Lice s ožiljkom“: Svake večeri bih zaspala u suzama

Mišel Fajfer se prisjetila kako je bilo raditi na poznatom krimi trileru "Lice s ožiljkom" kada je imala samo 25 godina.

 


Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu Briljantin 2 iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, nakon mukotrpne audicije, uspjela je da dobije ulogu u filmu Lice sa ožiljkom, u kojem je glumila pored Al Paćina, Marka Margolisa i Meri Elizabet Mastrantonio. U kultnom filmu igrala je Elviru Henkok, ženu mafijaša koja se zaljubljuje u Paćinovog Tonija Montanu.

Fajferova je prošle godine u podkastu The Skinny Confidential otkrila da se osjećala veoma nesigurno na snimanju filma jer nije imala dovoljno glumačkog iskustva u poređenju sa svojim kolegama, prenosi Index.

„Svake noći bih zaspala u suzama kada sam snimala Lice sa ožiljkom. Toliko sam imala samopouzdanja“, rekla je Fajfer, a prenosi Unilad.

Audicija ju je takođe iscrpjela jer je trajala dva mjeseca, a Paćinu nije bila prvi izbor za ulogu Elvire dok je glumila u Briljantnu 2.

„Audicija je bila veoma intenzivna i mukotrpna, mislim da je trajala dva mjeseca, ali imala sam osjećaj da je trajala godinu dana“, prisjeća se ona. „To je bila velika stvar za mene. Al je želio još jednu glumicu u toj ulozi, što je i razumljivo. Ja sam djevojka iz Briljantina 2.“

Iako je mislila da neće dobiti ulogu u filmu, mjesec dana nakon završetka audicije dobila je poziv da se pridruži ostatku glumačke ekipe u Njujorku.

„Bila sam tako nervozna. Al je ljubazan, dobra i velikodušna osoba, ali bila sam okružena svim tim iskusnim glumcima, a nisam imala mnogo iskustva iza sebe“, objasnila je glumica.

Uprkos nesigurnosti, Fajferova je oduševila gledaoce svojim nastupom, koji joj je pomogao da se probije u svijet Holivuda. Kasnije se pojavila u blokbasterima Betmen se vraća, Opasni umovi i Lak za kosu, koji su učvrstili njen status filmske zvijezde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније