Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

12. 09. 2024. 11:25 >> 11:25
Čitaj mi:

"OSTALA BEZ IJEDNOG DOLARA"

Zašto je Brus Vilis izbacio iz testamenta Demi Mur?

Brus Vilis morao je prijevremeno da se penzioniše nakon što su mu dijagnostifikovane afazija i demencija. Kada je saznao da je bolestan, slavni glumac odlučio je da izmijeni testament.

 


Brus Vilis (69), čije se bogatstvo procjenjuje na 250 miliona dolara, nasljedstvo ostavlja porodici. Rumer (36), Skaut (33) i Talula (30), koje ima iz braka sa Demi Mur (61), dobiće po milion dolara.

Najviše novca pripašće Vilisovoj sadašnjoj supruzi Emi Heming Vilis (46) i njihovim kćerkama Mejbel (12) i Evelin (10).

“Brus želi da njegova najmlađa djeca budu materijalno osigurana. Smatra da Rumer, Skaut i Taluli ništa neće nedostajati. Testament je prvi put promijenio 2009. godine, kada se oženio Emom, zatim nekoliko mjeseci pošto su dobili djecu, a onda ponovo kada je saznao da je bolestan”, otkrio je izvor za Radar Online.

Demi Mur u potpunosti je isključena iz nasljedstva Brusa Vilisa, iako je njihov odnos posljednjih godina veoma dobar.

Kako navode upućeni, razlog je više nego logičan – holivudska glumica raspolaže velikim bogatstvom koje je sasvim dovoljno da obezbijedi njihove tri kćerke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније