Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Beta/M.L.B.

11. 09. 2024. 07:09 >> 07:10
Čitaj mi:

ss

Prva dama Francuske u epizodi serije 'Emili u Parizu'

Supruga francuskog predsjednika Brižit Makron se kratko pojavljuje u epizodi hit serije o modi 'Emili u Parizu' čija se nova sezona od četvrtka emituje na Netfliksu, otkriva magazin Elle.

"Prva dama Francuske nosiće svoju odjeću koju je sama odabrala, bez ikakvih uputstava od strane produkcije serije", potvrdio je Netfliks.

U četvrtak će drugi dio četvrte sezone biti dostupan na toj striming platformi.

Lili Kolins, zvijezda serije kazala je za magazin da je ideja da prva dama gostuje u epozodi bljesnula kada su ona i tvorac serije Daren Star Makron sreli u Jeliseju u decembru 2022. godine.

"Ona je veliki obožavalac serije i evokaciju svog lika u prvoj sezoni je prihvatila sa puno humora. Snimanje sa njom je bilo zadovoljstvo,  čast i prava sreća", kazala je Kolins.

Od kada je počela da se emituje 2020. godine, serija je osvojila publiku i dospjela na naslovnice. Ima onih koji je vole, onih koji to mrze, i onih koji vole da je mrze.

"Emili u Parizu" je na svojim počecima u Francuskoj bila posebno kritikovana zbog naglašavanje fantazije o Gradu svjetlosti sa beretkama i bagetima i zbog predstavljanja prijestonice na previše instagramičan način.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније