Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

16. 08. 2024. 11:54 >> 11:54
1
Čitaj mi:

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA

Coca-Cola otkrila novi ukus koji uskoro izlazi

A sada su najavili da će se još jedno slatko piće naći na policama supermarketa u septembru, međutim, ukus zbunjuje obožavatelje.

 


Coca-Cola oreo Zero Sugar sljedeće je ograničeno izdanje, za koje poručuju da ima “ukus gaziranog kolačića” i da je “neuporedivo iskustvo”.

Piće će početkom septembra biti dostupno u limenkama od 250 mililitara u američkim restoranima Pizza Express, Popeyes i Slim Chickens, te u supermarketima širom SAD-a kasnije tokom mjeseca.

Novi ukus najpopularnijeg gaziranog soka naći će se na 35 tržišta širom svijeta, uključujući Kanadu, Kinu, Meksiko, Brazil i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Fotografija novog gaziranog pića podijeljena je u grupi Food Finds UK Official na Facebooku, gdje su obožavatelji Coca-Cole uglavnom bili složni da nisu sigurni što bi očekivali od novog ukusa, piše Metro.

“Nisam siguran za ovo da budem iskren”; “Zvuči pomalo odvratno…”; “Ne znam što da mislim o ovome”, samo su neki od komentara.

Neki su bili uzbuđeni što će isprobati novi ukus, rekavši da će idući mjesec ići u potragu za njim, no nekolicina je tvrdila da im je ta ideja izazvala mučninu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније