Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

15. 08. 2024. 12:34 >> 12:34

LOŠE ISKUSTVO

Džordž Kluni : Pravio mi je pakao od života

Uoči saradnje sa Bredom Pitom u novom filmu Wolfs, Džordž Kluni iznio je svoje mišljenje o saradnji sa filmskim rediteljem Dejvidom O. Raselom.

 


On je istakao kako je promijenio način na koji prihvata nove projekte.

U razgovoru s GQ-om, Kluni je objasnio da vrijeme potrebno za snimanje filma smatra velikim faktorom u tome hoće li prihvatiti ulogu ili ne.

Objasnio je kako radije ne bi proveo najbolji dio godine snimajući film, kao što je jednom učinio sa Raselom za film Tri kralja iz 1999. godine.

"Što si stariji, raspodjela vremena postaje vrlo drugačija. Pet mjeseci tvog života je puno. Dakle, nije više toliko jednostavno reći: 'Oh, idem da snimam stvarno dobar film, poput Tri kralja, i imam posla s užasnim gadom poput Dejvida O. Rasela, koji pravi pakao od mog života", rekao je glumac.

Snimanje filma Tri kralja nazvao je najgorim iskustvom životu.

Dodao je da još uvijek žali za vremenom koje su potrošili na snimanje Tri kralja.

Ali ove nove primjedbe Kluni nije prvi put podijelio sa javnošću. I nije prvi put da govori o svom iskustvu o radu sa pomenutim rediteljem.

Prethodno je tvrdio da je tokom njegove dobro dokumentovane bitke sa Raselom na setu reditelj navodno "vikao i vrištao" na glumce i ekipu tokom produkcije.

Tokom intervjua za Plejboj, Kluni se prisjetio trenutka kada je stigao do prelomne tačke.

"Pokušavao sam da smirim situaciju pa sam mu prišao i stavio ruku oko njega. Rekao sam mu: Dejvide, važan je dan. Ali ne možeš gurati, tjerati ili ponižavati ljude koji se ne mogu braniti. On se tada okrenuo prema meni i rekao: 'Zašto se jednostavno ne brineš o svojoj užasnoj glumi? Ponašaš se kao kreten. Želiš da me udariš? Hajde, udari me.'"

Kluni je zatim snimanje Tri kralja nazvao najgorim iskustvom u životu. Takođe je odbacio mogućnost ponovne saradnje sa Raselom, što potvrđuju njegovi posljednji komentari za GQ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније