Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

14. 08. 2024. 08:04 >> 08:04
Čitaj mi:

REDITELJ I GLUMAC

Mel Gibson konačno u javnosti, mnoge iznenadio ponašanjem

Mel Gibson je ovih dana snimljen u rijetkom izlasku.

 

Ovaj 68-godišnji reditelj i glumac došao je na Hollywood Walk of Fame, gdje je njegovom prijatelju i kolegi Vinsu Vonu odato priznanje te mu je dodijeljena zvijezda.

Prisutne je iznenadio odjećom koju je odabrao za ovu prigodu - došao je u bijeloj polo majici i plavom šortsu. Potom je prisutne nasmekao jednim potezom.

Naime, Gibson se u jednom trenutku popeo na pozornicu kako bi sa kolegom pozirao fotografima, a onda je uzeo svoj mobilni telefon i sa Vinsom uradio selfi. Tu se ipak malo zbunio.

Mel Gibson se rijetko pojavljuje u javnosti. Početkom godine snimljen je u Malibuu tokom odlaska na večeru sa svojom ćerkom Lucijom. Tada je na nozi imao medicinsku čizmu i hodao je uz pomoć štapa, a strani mediji su pisali da se vjerovatno povrijedio tokom snimanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније