Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M. [ RTS ]

11. 08. 2024. 21:15 >> 21:16
Čitaj mi:

novi biznis

Češkanje u Rimu: Tretman od 45 minuta košta 39 eura

U Rimu je otvorena prva "grattineria", odnosno mjesto na kome vas češkaju 45 minuta po cijeni od 39 eura. Ovaj biznis postao je poznat zahvaljujući „Tik-toku“ gdje su vlasnici „Češkarnice" (bukvalan prevod italijanske riječi “grattineria“) napisali: „Prestanite da maltretirate prijatelje da vas češkaju, dođite kod nas, i vaše je samo da se opustite".

Češkanje može da bude lagano, uz korišćenje samo vrhova prstiju ili noktiju, zavisi od toga – šta ko voli. Češkanje je za mnoge prava opsesija i svako od nas je bar jednom u životu zatražio od partnera ili prijatelja da ga češkaju.

„Pipidipi“ je ime salona u kome možete da naručite i platite češkanje što predstavlja novi biznis u Italiji.

Koristeći metodu ASMR (Autonomous Aensory Aeridian Response) koju je doveo do perfekcije, Amerikanac Krejg Ričard, profesor biofarmaceutskih nauka na Univerzitetu Šenandoa, „Pidipidi“ odnedavno nudi Rimljanima na nekoliko mjesta u gradu, u zoni Piramide, Pinjeto i Polikliniko, iskustvo koje je traženo do te mjere, da su otvorili i ljetnji prostor u kantri klubu „San Feliće Ćirćeo“.

Tako je eksplodirala takozvana manija češkanja, sa toliko rezervacija da se čeka na red nakon prijave putem formulara na sajtu.

I, mada su otvorili prvi salon u maju ove godine, društvene mreže su im donijele ogromnu popularnost. Ljudi poklanjaju prijateljima sesiju češkanja, koja takođe može da bude u paru sa partnerom ili najboljom prijateljicom ili prijateljem.

Češkanje, i ništa više

Iako smo u posljednje vrijeme navikli na razne trendove koji postaju unosni biznisi, „češkarnica“ ozbiljno i uspješno radi već tri mjeseca, a na sajtu jasno piše da niko ko misli da se ovde radi o nečem drugom, već samo o češkanju, nije dobro došao.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније