Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ b92 ]

07. 08. 2024. 08:44 >> 08:44
Čitaj mi:

IMA SLOŽENU POVREDU

Sina Anđeline i Breda Pita poslije saobraćajke čeka dug oporavak

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli Pit, pušten je sa odjeljenja intenzivne njege nakon što je prije nekoliko dana doživio tešku saobraćajnu nesreću.

 

Paksa sada čeka dug oporavak i fizikalna terapija, prenosi People.

"Pušten je sa intenzivne njege. Ima složenu povredu i sada počinje dug put oporavka i fizikalne terapije", rekli su izvori stranim medijima.

Anđelina je, kako kažu, sve vrijeme bila uz njega, a i ona i Paks su "zahvalni svima koji su odmah pritrčali u pomoć". Zahvalni su i medicinskom osoblju koje brine o Paksu. Pored majke, Paksu su u posjetu dolazila i braća i sestre.

Podsjetimo, Paks se zabio svojim e-biciklom u zadnji dio automobila ispred sebe na raskrsnici. U tom trenutku nije nosio kacigu, a nakon što je udario u auto, pao je i udario glavom. Vozač automobila mu je pomogao, a Paks je bio u nesvijesti. On je hitno prevezen u bolnicu zbog zabrinutosti zbog krvarenja u mozgu.

Inače, Anđelina i Bred su usvojili Paksa iz sirotišta u Vijetnamu kada je imao tri godine. Pored njega, imaju još petoro djece zajedno, Medoksa, Zaharu, Šajlo i blizance Noksa i Vivijen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније