Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ Blic ]

25. 07. 2024. 08:47 >> 08:47
Čitaj mi:

KRALJICA KAMILA

Nazivaju je najružnijom ženom, a muškarci su joj oduvijek jeli iz ruke, ni princ joj nije odolio

Kraljica Kamila je dugo bila poznata kao jedna od najomraženijih žena u Velikoj Britaniji, a sve zbog afere sa tadašnjim princom Čarlsom. Njegova supruga, princeza Dajana, bila je narodna miljenica, a njihov ljubavni trougao bio je jedan od najpoznatijih u 20. vijeku.


Kralj Čarls i kraljica Kamila vjenčali su se u aprilu 2005. godine, a ona je prije toga bila udata za Endrua Parkera Boulsa. Međutim, malo se zna o njenim tinejdžerskim partnerima. Naime, Kamilina prva ljubav bio je Kevin Berk, koji je preminuo prošle godine u 77. godini, piše Dejli mejl.

Navodno su se upoznali na njenoj zabavi kada je Kamila imala samo 17, a on 19 godina. Među njima se odmah stvorila velika strast, a Kamila je obožavala vožnju u njegovom žutom jaguaru, koji je nazvala 'Jaje'.

- Svako veče smo imali dva-tri koktela na koje smo išli i plesali, a tokom vikenda smo imali izbor između nekoliko plesača na selu. Lijepo smo se proveli, a ja sam imao najboljeg i najsmešnijeg partnera kojeg ste ikada mogli da tražite - rekao je o njoj autorki Džesici Džejn i dodao:

- Kamila je bila veoma popularna i iako nije bila ljepotica, bila je privlačna i seksi.

Međutim, njihovoj ljubavi je ubrzo došao kraj i Kamila ga je ostavila slomljenog srca.

- Ostao sam sa Kamilom cijele godine. Pretpostavljam da smo bili zaljubljeni i onda me je napustila. Zašto? Pa kratak odgovor je da je uživala u Londonu - otkrio je on, nagovijestivši time da je u sve umiješana i treća osoba.

Kamila se kasnije udala za Endrua Parkera Boulsa, dok je Kevin Burk postao ovlašćeni računovođa i oženio se sa 42 godine.

Podsjećamo, Kamila je nedavno proslavila 77. rođendan, a dok se njen suprug bori sa rakom, ona prolazi kroz najteži period u životu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније