Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J.

25. 07. 2024. 07:30 >> 07:31
Čitaj mi:

NAJAVIO SVOJ PRVI ROMAN

Kijanu Rivs: Ja sam mladi starac i često razmišljam o smrti

Uoči objavljivanja svog prvog romana "The Book of Elsewhere", američki glumac Kijanu Rivs kaže da je razmišljanje o konačnosti života dobro i priznao je da često razmišlja o smrti.

U intervjuu za Bi-Bi-Si, američki glumac Kijanu Rivs rekao je da razmišljanje o konačnosti života dovodi do toga da smo zahvalni na tome što smo živi.

„Imam 59 godina, pa stalno razmišljam o smrti“, otkrio je Rivs.

Na upadicu novinarke da je i dalje vrlo mlad, glumac kaže da se osjeća kao mladi starac, prenosi rts.rs.

„Razmišljanje o smrti i konačnosti je dobro. Dovodi do toga da budemo zahvalni na tome što i dalje udišemo vazduh i odnosima za koje postoji potencijal da ih imamo“, istakao je holivudski glumac.

Rivs roman piše u saradnji sa slavnim britanskim piscem naučne fantastike Čajna Mjevilom, a djelo će pratiti besmrtnog ratnika koji želi da mu bude omogućeno da umre.

„Smatram da je smrt nešto o čemu treba sa velikim poštovanjem promišljati. Možete da imate roman sa zabavnim, eksplozivnim djelovima, a istovremeno u njemu govoriti o smrti i tome kako nas ona čini ljudima“, naveo je Mjevil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније