Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Beta/M.L.B. ]

16. 03. 2023. 08:48 >> 08:53

KIJANU RIVS

"Dobar akcioni film je gotovo kao klasičan balet"

Prije svjetske premijere četvrtog nastavka serijala "Džon Vik", glumac Kijanu Rivs govorio je u izjavi Frans presu u Parizu o svojoj ljubavi prema akcionim filmovima, koje smatra gotovo kao "klasični balet".

"Volim dobre akcione filmove", rekao je Rivs (58) i dodao da je uloga Džona Vika jedna od njegovih značajnijih uloga u karijeri.

Glumac sa dugom kosom, vitkom linijom i u besprekornom crnom odijelu, rekao je da je ta uloga i uloga Nea u naučno-fantastičnom filmu "Matriks" obilježila njegovu karijeru.

Rivs je u ulozi Nea imao 35 godina, ali je zapažen mlađi u ostvarenju "Moj privatni Ajdaho" sa Riverom Feniksom i kasnije u akcionom filmu "Brzina".

"U mojoj mladosti, uloga u Matriksu je bila divno iskustvo, ono koje menja život. Džon Vik je takođe divno iskustvo u mojim kasnim pedesetim godinama", rekao je Rivs i dodao da pored uspjeha Marvelovih superheroja i dalje želi da vjeruje da se mogu snimati akcioni filmovi "stare škole".

Rivs je dodao da Džon Vik, priča o udovcu koji izlazi na svjetlost da bi osvetio smrt svog psa, ima mračniji uticaj.

Rivs je za četvrti nastavak filma boravio u Parizu gdje je bio prije 35 godina za film "Opasne veze" Stivena Frirsa.

U filmu Džon Vik obilazi Pariz, gdje se snimaju scene na Trokaderou ili Monmartru, što je Rivs ocijenio kao "veoma specifično iskustvo".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније