Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

24. 07. 2024. 08:47 >> 08:47
Čitaj mi:

DVOSTRUKI OSKAROVAC

Entoni Hopkins kaže da je imao strah od samo jednog glumca

Kao jedan od holivudskih glumaca sa najdužim stažom, Entoni Hopkins je radio sa brojnim holivudskim legendama, ali mu je samo jedna zvijezda utjerala strah u kosti.

 


Iako ga danas poznajemo kao jednog od najprofesionalnijih i najljubaznijih glumaca, Entoni Hopkins se na početku karijere borio sa alkoholizmom, zbog čega je ponekad bio agresivan i problematičan.

Dvostruki oskarovac danas žali što se tako ponašao i osuđuje glumce koji ne mogu da kontrolišu svoje ponašanje.

„Plaše me promjene raspoloženja. Vidi, sve je podložno kontroli. Ono što me pogađa je neljubaznost. Ludilo. Neopravdana okrutnost kroz riječi. Ljudi vrište i viču“, rekao je Hopkins u intervjuu za Intervju,prenosi „Far Out“

Jedan od glumaca oko kojih je bio oprezan bio je Mel Gibson, sa kojim je radio na istorijskom filmu The Bounty iz 1984. godine.

Ali Gibson mu nije ostao u sjećanju kao najgori kolega sa seta. Ta titula je pripala Mikiju Rurku, sa kojim je radio na filmu „Desperate Hours“ i iz 1990. u režiji Majkla Čimina, prenosi Index.hr.

U akcionom trileru Rurk je igrao opasnog kriminalca i psihopatu koji je nakon bjekstva sa suđenja odlučio da se sakrije u kući bogatog bračnog para, kog igraju Entoni Hopkins i Mimi Rodžers.

„Poznajem glumce koji igraju nasilne uloge i ponašaju se podlo na setu. Mickei Rourke je ponekad bio takav. Plašio sam se odlaska na snimanje. Molio sam se svaki dan prije posla“, rekao je glumac.

Njegove borbe se na kraju nisu isplatile jer je film bio i kritički i komercijalni neuspjeh. Čuveni kritičar Rodžer Ebert nazvao ga je jednim od najgorih filmova 90-ih, a Rurk je za svoju ulogu dobio nominaciju za Zlatnu malinu.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније