Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.Bu. [ n1 ]

22. 07. 2024. 09:31 >> 09:33

"SJEĆAM SE SVAKOG DETALJA"

Leonardo Dikaprio najviše voli jedan svoj film

Leonardo Dikaprio je u karijeri glumio u mnogim filmovima i tumačio različite likove, ali je za jedan film na kojem je radio otkrio da mu je omiljen u karijeri.



Iako bi mnogi mogli da pomisle da je riječ o filmu Povratnik (The Revenant), koji je Dikapriju konačno osigurao prvog Oskara, zapravo je njegov omiljeni film drama iz 1993. godine u kojoj je glumio s Robertom de Nirom, prenosi Index.hr.

Kako prenosi Far Out, Dikaprio je kao svoj omiljeni film, kojeg uvijek voli da se sjeti, u intervjuu izdvojio Život jednog dječaka (This Boy’s Life), koji je režirao Majkl Katon-Džons i temelji se na istoimenim memoarima Tobiasa Vulfa.

„Imao sam 15 godina i sjećam se svakog detalja. Sve mi je bilo tako novo. Gledati Roberta de Nira na setu, vidjeti njegovu predanost, bilo je jedno od najuticajnijih iskustava u mom životu“, komentirisao je glumac, prenosi Far Out.

Radnja drame smještena je u 1950-e, a prati vezu između buntovnog tinejdžera Tobija (Leonardo Dikaprio), njegove majke Karoline (Elen Barkin) i agresivnog očuha Dvajta (Robert de Niro). Karolin nije mogla da se nosi s Tobijevim ponašanjem pa je odlučila da dječak i Dvajt žive zajedno prije nego što se ona uda za njega. Međutim nije mogla ni da pretpostavi da će njena odluka imati posljedice za Tobija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније