Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.B. [ B92 ]

18. 07. 2024. 21:27 >> 21:27
Čitaj mi:

NAKON DVIJE DECENIJE

Rastaje se Top Gear ekipa

Voditelji popularnih automobilskih serijala Top Gear i Grand Tour prestaju sa zajedničkim radom poslije dvije decenije.

Nakon nagovještaja da je serijalu Grand Tour došao kraj, sada stižu i zvanične informacije o gašenju ove zabavne emisije o automobilima.

Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej raskidaju svoje TV partnerstvo i "stavljaju katanac" na svoju produkcijsku kuću "W. Chump and Sons".

Kako navodi Dejli mejl, trojac se rastaje nakon 21 godine rada na emisijama kao što su Bi-Bi-Sijev Top Gear i The Grand Tour na Prime Video kanalu.

Glasine iz decembra 2023. godine nagovijestile su da će predstojeći specijal u Zimbabveu biti poslednji put da ih vidimo zajedno na TV-u, a sada znamo da je to zaista tako.

"Odlučili smo to odavno. Uvijek smo željeli da samostalno donesemo odluku kada, gdje i kako ćemo završiti naš zajednički posao", rekao je Ričard Hamond u izjavi ranije ove godine.

Klarkson i Hamond postali su domaćini serijala Top Gear na Bi-Bi-Siju 2002. godine, a Džejms Mej se priključio dvije sezone kasnije.

Nakon 13 godina rada na programu Top Gear, Bi-Bi-Si je odlučio da im ne produži ugovor i trio je započeo Grand Tour na kanalu Prime Video 2016. godine. 

Džeremi Klarkson će nastaviti da snima svoj drugi Prime Video hit, Clarkson's Farm, dok će Hamond i Mej vjerovatno imati sopstvene spin-of emisije.

Mej je već snimio nekoliko specijala o putovanjima i kuvanju za Prime Video, dok je Hamond imao emisiju o preživljavanju 2021. godine pod nazivom, The Great Escapists.

Što se tiče serijala Grand Tour, spekuliše se da bi Prime Video mogao da zameni tri voditelja i da nastavi snimanje novih sezona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније